|
|
|
|
גם רולקס בתמונה !!
מאת:
the watch
Jan 21, 2013
||
09:16
צרוף מקרים Antimagnetic Attraction
מגמה חדשה \ ריגול תעשייתי \ שת"פ \ קרטל ??
פרטים
כל טיים - משווקים מורשים של שעוני יוקרה - ירמיהו 6 ת״א/אבן גבירול 51 ת״א טלפון 03-5461547
ברייטלינג, אומגה,אוריס,טאג-הויר,מונבלאן,ראדו,טודור,המילטון iwc,פנראיי,לונג׳ין,קרטייה- שעוני יוקרה יד 2, טיפולים לשעונים,תיקונים, החלפת סוללות, רצועות וצמידים לשעונים - טרייד אין למגוון מותגים
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2013 | 08:33
|
|
אומגה מכריזה על מנגנון חדש שהוא לחלוטין אנטי מגנטי
Co-Axial calibre 8508
כל טיים - משווקים מורשים של שעוני יוקרה - ירמיהו 6 ת״א/אבן גבירול 51 ת״א טלפון 03-5461547
ברייטלינג, אומגה,אוריס,טאג-הויר,מונבלאן,ראדו,טודור,המילטון iwc,פנראיי,לונג׳ין,קרטייה- שעוני יוקרה יד 2, טיפולים לשעונים,תיקונים, החלפת סוללות, רצועות וצמידים לשעונים - טרייד אין למגוון מותגים
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2013 | 08:39 |
|
עמידות המנגנון 1.5 tesla שהם 15,000 gauss
בהחלט מעניין לראות פיתוחים של עמידות בנוסף למורכבות ולדיוק !!
יש לציין את אומגה כחלק מקבוצת סווטש אשר בבעלותה תאגיד המנגנונים של ETA
הפיתוח של המנגנון החדש היה בשיתוף מלא ומוביל של ETA
אין ספק שהקבוצה משתפת משאבים ומנצלת את גודלה להתקדם...
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2013 | 08:45 |
|
המנגנון calibre 8508 יוצג רשמית בבאזל 2013
ויכנס לשנת הדגם 2013 של המותג אומגה
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2013 | 18:07 |
|
שדות מגנטיים כאלה?
יש לי חבר רדיולוג, שעובד עם מגנטים סביב 2 טסלה, אבל זה במרתף בית חולים ואסור להכניס מתכות לקומה. פעם אחת שהורידו בלון חמצן נייד היו זקוקים למנוף מיוחד כדי להוציא אותו :)
האם מישהו נתקל במצב ששדה מגנטי השפיע על שעון?
בין השורות אני שואל האם זה כמו השעונים של 2000 מטר צלילה, שנחמד שכתוב אבל לא ממש רלוונטי בפועל.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2013 | 18:23 |
|
כנראה ממגנומטרים בשדה התעופה ואחד ממונה של טיפול בנזעי חשמל
אדם עם שעון יודע מה השעה. אדם עם שני שעונים אף פעם לא בטוח
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2013 | 18:26 |
|
הקטע של שדות התעופה לא קרה לי.
אבל לחדר ECT אני תמיד נכנסתי בלי שעון. לא עלה על דעתי ללכת עם מתכות ליד המכונה הזו :) מה גם שמקומי שם הוא יותר תמיכה מוראלית מאשר לתת את טיפול.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2013 | 10:39 |
|
הנושא של ההתמגנטות של השעונים שלך ניראה לי מאוד לא שכיח. אני עובר בשנה אחת מעל ל 30 פעמים בדיקות בשערי שדות התעופה השונים. הסבמרינר נישאר מדוייק מאוד, היאכטמסטר ממהר ב כ 4 קדות בחודש, והיאגר ממהר בכ 6 דקות בחודש. איך אתה מזהה שהשעון שלך לא מדייק רק בשל התמגנטות שלו?
האם היכולת של המנגנון לעמוד בשדות מגנטיים כל כך חשובה?
יתכן ותכונה זו חשובה רק לאנשים שנימצאים במשך זמן רב תחת שדות מגנטים?
אני נימצא בסביבה של מתחים גבוהים מאוד, שדות מגנטיים ומגנטים טיבעיים חזקים.
אני משתדל לא להכניס את השעון במכוון לתוך שדה מגנטי ולא להצמידו למגנט, עד היום זה הספיק לי על מנת לא למגנט את השעון.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2013 | 19:02 |
|
עוצמת השדה המגנטי של כדור-הארץ הוא 0.5 גאוס
מגנט ברזל קטן - כ-100 גאוס
מגנט נאודימיום-ברזל-בורון (NIB) - כ-2000 גאוס
אלקטרומגנט גדול - 15,000 גאוס
עוצמת השדה המגנטי במכשיר MRI - כ- 20,000 גאוס
עוצמת השדה המגנטי בקרבת כוכב נייטרונים/מגנטר - 1012 גאוס
כמו הרולקס החדש שמיועד לצלילה עד 12000 מטר.
העומק המקסימלי הידוע הוא רק 11022 מטר כך שיש בעיה לצלול עם השעון הזה בכוכב שלנו.
השלב הבא הוא לבנות את השעונים מעץ ואז אפשר יהיה לבקר בכוכב ניוטרונים בלי לחשוש לאבד את הזמן.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2013 | 00:47 |
|
אני אישית מאוד רציתי את הרולקס מילגאוס כאחד השעונים שיום יבוא וארכוש.
אך כעת אפשר להגיד ביי ביי מילגאוס ושלום לאומגה.
לא בגלל העמידות לשדה הגבוהה יותר, אחד היתקונות המשמעותיים מבחינתי זה שבאומגה יש תאריכון!
בכל אופן העיצוב של סדרת האקווה-טרה הוא מדהים, מחוג השניות מדהים, וזה בהחלט שעון שמדורג ראשון כרגע בWish List שלי.
|
|
|
|
|
•
|
ואם מישהו רוצה לקרוא קצת יותר
אורי
|
|
|
Jan 21, 2013 | 00:52 |
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2013 | 08:36 |
|
לפי הכתבה ב-watch insider הרעיון הוא להביא את המנגנון הזה לכל שעוני אומגה, ולא לשעון ספיציפי.
בדיוק כפי שה-Hour Vision היה השעון להציג את ה-8500 שלאחר מכן הגיע לסדרות ה-PO וה-AT, כך יהיה השעון הזה.
אם זה נכון, זה יתן לאומגה עוד יתרון על המתחרות.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2013 | 09:12 |
|
אבל האם נכון להכניס את ETA לתמונה??
(נכון שהפיתוח הוא של ETA )
הרי ETA נתפס כמנגנון גנרי , בסיס יציב לשדרוגים ומנגנון די המוני - ההפך מ IN-HAOSE
פתאום האנטי מגנטי מקבל תווית של שת"פ מלא עם ETA
מביני דבר יבינו שזה לא ETA אבל ...
האם אומגה שוב עושים טעות מיתוג של מתחילים ??
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2013 | 09:16 |
|
צרוף מקרים Antimagnetic Attraction
מגמה חדשה \ ריגול תעשייתי \ שת"פ \ קרטל ??
פרטים
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2013 | 10:57 |
|
היא סבירה ליומיום, אבל בכל זאת האומגה עמיד פי 15.
אלף גאוס מול 15 אלף גאוס.
הרולקס משתמש בטכנולוגיה "פושטית "למדי, שותפה להרבה ששעונים בחמישים שנה אחרונות. קופסא שעוטפת את המנגנון, בעוד אומגה יצרו מנגנון עמיד. שתי עמדות שונות לגמרי.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2013 | 15:51 |
|
השאלה עם אכן צריך להשקיע בבעיות שכמעט ולא קימות בחיי היום יום?
ואיפו אנחנו ניפגשים עם מיגנוט קיצוני.
הסאב שלי שעובר בשדות תעופה די הרבה לפחות 26 או 30 פעם בשנה נישאר יציב ושומר על סטיה קבועה.
מעבר לכך במודע איני מצמיד אותו לשדות מגנטיים חזקים .
|
|
|
|
|
•
|
אני חושב שענית לשאלתך בגוף ההודעה
אורי
|
|
|
Jan 21, 2013 | 16:51 |
|
אתה רושם שאינך חושף אותו במודע לשדות מגנטים חזקים, בחיי היום יום אנחנו כן נחשפים למגנטים חזקים מספיק שיכולים למגנט שעון, לדוגמא רמקולים, הארדיסקים וזה עוד הדברים הקטנים שיש לכל אחד בבית.
ולכן במידה וכן היה לך שעון עמיד למגנוט לא היית חושש לחשוף אותו לשדות חזקים, ממש כמו ששעון צלילה אתה לא חושש להרטיב אותו.
|
|
|
|
|
•
|
בכל מקרה לא נכון להצמיד שעון למגנט
yonatan
|
|
|
Jan 21, 2013 | 17:13 |
|
מגנט חזק של רמקול יכול להשפיע על שעון רק אם אתה מקרב את השעון למרחק של ס"מ בודדים מהמגנט של הרמקון. מהצד של הממברנה או אפילו בצמוד לקופסת הרמקול השדה חלש מאוד. עוצמת השדה יורדת ביחס לריבוע המרחק. על מנת למגנט שעון אתה צריך לעשות שטויות שבדרך טיבעית אתה לא אמור לעשות אותם.
קורה ששעון מתמגנט עם שמים אותו במגירה יחד עם מגנט ושניהם שוכבים כך תקופה.
לא רואה ביתרון שאומגה חושפים כאן משהו המפצה על הפער בינם לבין רולקס. להערכתי אומגה צריכים לאמץ את התרבות של רולקס. אמינות ויציבות. בעבר קניתי שני שעונים של אומגה ובשניהם למדתי שאומגה רחוקה מאוד מהסטנדרטים של רולקס.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2013 | 20:07 |
|
כאשר אני עובד עם מיכשור בעל שדה מגנטי חזק אני מסיר השעון .
ביום יום אין שום סיבה להסירו.
בכול מיקרה שעון יקר אני מישתדל לא לישרוט לשפשף להפיל מיגובה ולחשוף לזעזועים מיותרים
יכול להיות שהשעון מתאים לאנשים שעובדים באופן קבוע ליד שדות מגנטיים חזקים מאוד.
אצלי הדבר נדיר.וכמו שאמרתי בשדות תעופה ובחיי היום יום עדיין לא היתה לי בעיה.
|
|
|
|
|
•
|
שאומגה לא יבנו על התכונה הזו
yonatan
|
|
|
Jan 21, 2013 | 20:42 |
|
רוב השדות המגנטים החלשים הנובעים מהמכשירים שיש סביבנו והחזקים הקיימים בתעשיה נובעים מאלקטרו מגנטים הנוצרים על ידי זרם חילופין. בזרם חילופיו השדה המגנטי משנה את הקוטביות שלו כך שמתכת הנימצאת בקירבתו מקבלת ומאבדת את המגנטיות, נישאר מגנטיות הניקראת היסטרזיס או מגנטיות שיורית לזמן קצר בלבד. אפשר לקבל מגנטיות אם מכים על השעון בכיוון מסויים אבל המנגנון של השעון יתפרק לפני שתצליח למגנט אותו.
הסכנה להתמגנטות קבועה קיימת במגנטים קבועים. יש שדות מגנטים כל הזמן סביבינו אבל אם הבעיה הייתה באמת אקוטית החברות המובילות היו נותנות לכך פיתרון.
לא הייתי בונה על זה שעכשיו אומגה עוקפת את כל הגדולים. אומגה צריכה לאמץ משהו מהגישה של הגדולים ולהתחיל לקחת את האמינות כנושא מוביל.
לאומגה יש שעונים טובים לצד הרבה מאוד שעונים ממש לא איכותיים ויכול להיות שזו הבעיה המרכזית שלהם.
|
|
|
|
|
•
|
מעניין מה היו התגובות
אורי
|
|
|
Jan 22, 2013 | 01:11 |
|
אם השעון שהיה רשום בראש האשכול הזה נגיד לדוגמא: "MilguassII"
נראה לי שאז היו רשומות פה אך ורק תשבוחות ודברי הלל לרולקס
|
|
|
|
|
•
|
אומגה זכו ביושר בביקורת שיש כלפיהם
yonatan
|
|
|
Jan 22, 2013 | 08:41 |
|
אומגה זכו ביושר רב בכל הביקורת שיש כלפניהם. אני רק רוצה להאמין שלכל חברה יש את ההיזדמנויות שלה לשפר את המעמד שלה. להערכתי האנטי מגנטיות לא תקפיץ את אומגה לראש הטבלא. כל הגדולות מנסות לשמור על אמינות לאורך שנים, מדובר על כמה דורות של יציבות. לאורך שנים אומגה מיהרה לצאת עם כמה מנגנונים ושעונים מפוקפקים. לא מוציא מכלל אפשרות שכיום אומגה טובים יותר אבל מי ערב לי שהשעון שאני ירכוש מהם בכסף רב ימשיך לעבוד לאורך שנים? בעולם הזה קשה מאוד לגשר על טעויות שנעשו בעבר.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 29, 2013 | 19:34 |
|
כתוספת קטנה ראיתי לא מספר שעונים שהתמגנטו במיוחד כשעובדים על מחשב נייד שהספיקר שלו נמצא בחלק התחתון של המחשב באיזור המשטח שמניחים את הידיים , שעונים עם גב שקוף מאד רגישים למיגנוט ותמיד טוב שיש את האופציה הזאת כתוספת בשעון מה שבטוח זה לא מזיק .
|
|
|
|
|
•
|
לקחת העיניין באופן אישי?
ehoudg
|
|
|
Jan 22, 2013 | 08:44 |
|
כשרולקס הציגו דיפסי של 12000 מטר אף אחד לא היתלהב.
פשוט לכול אחד הדעות שלו .וכול אחד מיתלהב ממשהו אחר.
אני באופן אישי לא חושב שזו בעיה רלוונטית שביזכות פיתרונה ארכוש שעון.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 22, 2013 | 13:20 |
|
המקום היחיד בו השעונים החדשים של אומגה (מנגנוני ה58xx וה93xx) מפגרים מאחורי רולקס הוא איכות השירות. מערך שירות הלקוחות של רולקס הוא מהטובים בענף.
|
|
|
|
|
|
•
|
פחות מידי זמן בכדי לקבוע אמינות
yonatan
|
|
|
Jan 22, 2013 | 18:57 |
|
בתחילת החודש שלחתי שני שעונים לתיקון בציריך.
אקספלורר של רולקס זכוכית שבורה. וספידמאסטר של אומגה בעיות ילדות שנמשכות כבר 10 שנים.
מחיר התיקון כבר ידוע לי ואישרתי אותו.
שאקבל את השעונים תקבלו דיווח לגבי איכות השרות.
לגבי הספיד מאסטר זה שעון שיצא לפני כ 12 שנים בהמהדורה מוגבלת עם החתימה של שומכר נהג המרוצים.
אני מתאר לעצמי שהמנגנון הוא של ETA ורולטיים הצליחו להביא אותי לאנטגוניזם לגבי אומגה.
אם השעון יעבוד יותר משבוע רצוף אני יציע אותו למכירה ואשמח להפתר ממנו.
שמעון אני בטוח שאתה יודע הרבה יותר ממני מה קורה בעולם השעונים. יהיה קשה מאוד לשכנע אותי שאומגה כבר מגיעים לאיכויות שיש לרולקס. ועוד יותר קשה יהיה לשכנע אותי שאומגה יעשו קפיצת דרך יפסחו על אמינות ובעזרת פטנטים ייצרו שעונים אמינים יותר מרולקס.
אמינות ואיכות נובעים בראש וברשונה מתרבות ומסורת. זו גם המשמעות לכך שאתה קובע שהשרות של רולקס טוב יותר.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 23, 2013 | 00:31 |
|
ממך.
שנית, לאומגה יש מסורת ארוכה של איכות ואמינות עם ״גלישה״ כלפי מטה בעשור הראשון של האלף הנוכחי.
בדגמים האחרונים (אלו שציינתי) אומגה מגישה סוף סוף מנגנונים עצמאיים בשלים שאינם כלאיים לא בשלים של eta עם המנגנון הקו אקסיאלי של ג׳ורג׳ דניאל ובכך נצמדת לרולקס. השירות, כפי שציינתי, עדיין לא באותה רמה אבל באמת שמעטות החברות עם שירות ברמה של רולקס.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 29, 2013 | 19:36 |
|
איכות השרות של אומגה בארץ נובע כתוצאה ישירה מהיבואן בחול המצב לא כזה השרות לאומגה או לרולקס הוא ללא דופי מה שבטוח שאומגה הופכת להיות פאקטור רציני בעולם השעונים בעשור הקרוב :)
|
|
|
|
|
•
|
לא אחרית הימים ואין שרות ללא דופי
yonatan
|
|
|
Jan 29, 2013 | 21:51 |
|
השרות בארץ לא יכול להיות ללא דופי ולא משנה איזו חברה. השען בארץ רחוק מאוד מהמקורות לחלקי חילוף.
לפני שנה קניתי בסוכנות רשמית רצועה מזוייפת של רולקס במחיר מלא ז"א 5000 ש"ח.
האופי הסחבקי בעוכרנו ויש נטיה ומיידית לחזור לעץ שירדנו ממנו. הכוונה שאנו נותים לאלתר במקום שאין לנו תשובה סבירה. לא היתי נותן שעון שלי לשעון ישראלי!!! בשבילי כושר השיכנוע של המוכר והנחמדות שלו לא חלופה לרצינות ומתן טיפול נכון ומקצועי. אני מת לראות שען ישראלי שיחליף את כל החלקים המתבלים לחלקים חדשים באוברול לשעון טוב. אני מצטער נחמדות לא באה אצלי על חשבון נאמנות למקצוע.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 03, 2013 | 19:59 |
|
יונתןויציבה ונתן הצדק עימך ולצערי גם שענים שנחשבים בעלי שם מתגלים כבעלי שם מפוקפק לאחר התיקון
אין תחליף לשענות רצינית אשר קיימת בחול וישנם עדיין כמה שענים טובים בארץ במיוחד יוצאי חבר העמים
|
|
|
|
|
•
|
חדש בתחביב... בבקשה תסבירו לי
avishai
|
|
|
Jan 21, 2013 | 20:42 |
|
שלום לכולם,
אני חדש פה... ואנצל את תגובתי ראשונה זו לומר לכם שאני מאוד נהנה והמון לומד מהפורום המדהים הזה, תודה!
ולשאלתי,
מה גורמת התמגנטות לשעון מכאני ? וכיצד פותרים את הבעיה ?
אבישי
לכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמים (קוהלת ג')
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 22, 2013 | 13:23 |
|
התמגנטות גורמת לשינוי בתדירות השעון. בדרך כלל שעון ממוגנט ירוץ מהר יותר (יכול להגיע לסטיה של דקה ליום). הטיפול הוא פשוט. מכניסים את השעון לשדה מגנטי שווה מכל כיווניו.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|