|
|
|
|
הדייטונה לא נראה
מאת:
the watch
Mar 18, 2015
||
13:54
כל טיים - משווקים מורשים של שעוני יוקרה - ירמיהו 6 ת״א/אבן גבירול 51 ת״א טלפון 03-5461547
ברייטלינג, אומגה,אוריס,טאג-הויר,מונבלאן,ראדו,טודור,המילטון iwc,פנראיי,לונג׳ין,קרטייה- שעוני יוקרה יד 2, טיפולים לשעונים,תיקונים, החלפת סוללות, רצועות וצמידים לשעונים - טרייד אין למגוון מותגים
|
|
|
°
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:35
|
|
כל טיים - משווקים מורשים של שעוני יוקרה - ירמיהו 6 ת״א/אבן גבירול 51 ת״א טלפון 03-5461547
ברייטלינג, אומגה,אוריס,טאג-הויר,מונבלאן,ראדו,טודור,המילטון iwc,פנראיי,לונג׳ין,קרטייה- שעוני יוקרה יד 2, טיפולים לשעונים,תיקונים, החלפת סוללות, רצועות וצמידים לשעונים - טרייד אין למגוון מותגים
|
|
|
|
|
°
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:36 |
|
|
|
|
|
|
°
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:37 |
|
|
|
|
|
|
°
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:38 |
|
|
|
|
|
|
°
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:39 |
|
|
|
|
|
|
°
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:40 |
|
|
|
|
|
|
°
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:41 |
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:44 |
|
המפרט של CALIBRE 3255 - קישור ל PDF
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:46 |
|
המפרט של ה YACHT-MASTER
קישור למפרט
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:51 |
|
והמפרט של ה DAY-DATE 40
קישור למפרט
הדגם עם המנגנון החדש
כרגיל אצל רולקס הדגם זמין בפלטינה או זהב
כדי לתת למנגנון לרוץ על קהל יעד מאוד מצומצם ויעודי
ולא בצורה המונית
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:53 |
|
OYSTER PERPETUAL ב STEEL
קישור למפרט
|
|
|
|
|
°
|
|
|
Mar 18, 2015 | 13:54 |
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 14:49 |
|
גלגל הבריחה, והפאלט. זה מה שסייקו עשו במנגנון 9S65 שלהם.
חוץ מזה נראה מנגנון חמוד שמרכיב את כל החידושים של התקופה. אבל די מזכיר את מנגנון הנ"ל של סייקו. חוץ נושא הרגולטור.
קדימה כולם לשטוף אותי על ההשוואה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 17:02 |
|
סוף סוף יש גם מיסב... בהחלט התקדמות!
|
|
|
|
|
•
|
רם אתה כל פעם שוכח לשים סמיילי
axl
|
|
|
Mar 18, 2015 | 17:35 |
|
שיבינו שאתה צוחק,
מישהו חדש בפורום עוד עלול לקחת תסייקו ברצינות
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 17:41 |
|
השוואה לרולקס לא במקום כמו כל השוואה אבל לסייקו יש מקום כבוד בעולם השעונות. לא בכדי הם קיבלו לא פעם פרסים במאורה של זאבים שוויצריים, תערוכות באזל.
|
|
|
|
|
•
|
גמל שכותבים סייקו 5 ורולקס
axl
|
|
|
Mar 18, 2015 | 18:09 |
|
באותו משפט זה לא רציני,
שכותבים על ההתקדמות של רולקס בציניות לעומת סייקו ב 50 דולר זה לעשות צחוק מהעבודה,
לא עבודה שלי כמובן אני לא מתפרנס משעונים :}
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 18:44 |
|
בלי קשר לאחרים רולקס עושים שעונים מעולים, אמינים ויציבים. אף אחד לא מתווכח על זה. המיתוג והפנטזיה מסביב זה כבר משהו אחר, וכל אחד בוחר מה להאמין ומה חשוב לו.
מה שאני אומר זה שגלגל בריחה ומזלג עם אינרציה נמוכה מכורסמים מבפנים כדי לשמר מומנטום בתנועה ללא מכה בכל עצירת אבן, שזה קצת מה שמתפארים שעשו ברמה טכנית, זה משהו שסייקו עשו כבר לפני כמה שנים בגמה של גרנד סייקו וזה לא חידוש כיום (למעשה זה ההישג הגדול של הקואקסיאלי של אומגה רק ששם פועלים על עקרון שונה בכדי להפחית את המכה הזו). מה עוד לדעתי אופן יצירת החלק בסייקו היא בכלל משהו אחר לגמרי ברמה תפיסתית של איך מיצרים חלקים.
בנוסף גם עשו קפיץ א-מגנטי וגם מיין ספרינג יחיד של 72 שעות. אז החידושים האלה של רולקס הם בחזקת צמצום פערים לדעתי. הביקורת העיקרית שלי על סייקו היא שמפספסים בכך שממשיכים להשתמש ברגולטור קלאסי ולא באינרציה משתנה במשקולת. באופן זה היו פותרים אחת הבעיות העיקריות של המנגנונים שלהם. למעשה זה נותן יתרון עצום למנגנוני רולקס ביציבות בין מנחים.
רק הייתי רוצה שלא נתבלבל בין סייקו 5 שמיוצר במיליונים לבין GS שמורכב ומכוייל ידנית בסדנה שמוציאה כ 5000 יחידות בשנה ועובר טסטים יותר קשים מ COSC. כזה מוצר עם תג מחיר שוויצרי עולה כמה פעמים מעל רולקס. אז בבקשה נתיחס למוצר עצמו ולא לסיפורים סביבו. כך שאפשר לפתח שיח נקי על הנדסה לא קרבות על הסיפורים שמאכילים אותנו יחצנים.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 19:03 |
|
כרגיל מסכים איתך.
אבל שים לב שרם כותב מזכיר תסייקו 5 ועוד דברים.
זה קצת לעשות צחוק.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 22:37 |
|
לא בהקשר של המנגנון החדש של רולקס. לצורך הדיוק...
יחד עם זאת, עם עובדות שוב קשה להתווכח: גלגל דומה, סייקו עשו כבר לפני שנים בגרנד סייקו (לא סייקו 5). ומאותן סיבות טכניות.
לגבי הרגולטור הקלאסי, ששרינק בצדק הזכיר, הסיבה שהם עושים אותו לדעתי היא כדי שכל שען יהיה מסוגל לכווונן אותו בקלות יחסית.
אישית אני רואה בזה יתרון.
אישית, לא נתקלתי כיצד הרגולטור הקלאסי פוגע בדיוק או ביציבות השעון.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 22:44 |
|
ישלי שעונים בני 40+ עם רגולטור קלאסי. ה- POSITIOAL ERROR הוא קטן מאד ולא מבייש אף שעון באשר הוא... כך שעדיין קשה לי קצת להשתכנע שהרגולטור הקלאסי הוא באמת כל כך פחות טוב.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2015 | 22:55 |
|
העובדה שהחליטו במנגנון החדש לשים מיסב במקום אבן, מוכיחה מעל לכל ספק שמיסב אמין וטוב יותר מאבן...
השאלה שלי שוב, למה זה לקח כ"כ הרבה שנים?
|
|
|
|
|
•
|
נראה שרולקס לוטשים עיין לקהל היעד
yonatan
|
|
|
Mar 19, 2015 | 09:31 |
|
של Graham ו Hublot
מה שעשו עם היאכט מאסטר ניראה מזעזע זה בהחלט לא רולקס הישנה והשמרנית.
השלב הבא יהיה לחכות את המנגנונים של סיקו או אומגה ולצמצם כוח אדם במחלקת בקרת איכות.
פחחח ירידה לזנות.
לא נורא תמיד יזכרו להם את השעונים הישנים והטובים שלהם.
|
|
|
|
|
°
|
לדעתי נסחפת, חכה לרגע שתפגוש אותו
degas
|
|
|
Mar 19, 2015 | 09:37 |
|
|
•
|
|
|
Mar 19, 2015 | 13:11 |
|
הטובות ביותר של רולקס בשנים האחרונות. שעון מרהיב לא פחות!
אין מה לעשות דברים משתנים והעולם מתקדם. אני בטוח שהוא יהיה להיט מכירות.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 19, 2015 | 13:49 |
|
אמרו נראה כמו הובלו...
הרי ברור שרוב לקוחות ההובלו (לא כולם, אבל הרבה) זה לקוחות רולקס לשעבר....
לדעתי בהתחלה הוא ילך כמו כל דגם חדש, אבל אח"כ יחזור כמו כל הסדרה להיות סוס מת
מה שכן נראה לי יש פה פתח לרצועות גומי ברולקס, ובעתיד הלא רחוק ניתקל בסאב על גומי לדעתי
|
|
|
|
|
°
|
אני רואה שאתה מבקר שם הרבה (;
degas
|
|
|
Mar 19, 2015 | 14:11 |
|
|
|
•
|
|
|
Mar 19, 2015 | 14:57 |
|
להתחרות בהובלו ובאודמר ובמיוחד בדגמים בסגנון הזה ובצדק. הם מוצלחים וזה צו האפנה. מה שכן אני לא חושב שזה "נראה כמו" פשוט יושב על אותה משבצת. העיצוב הרולקסי ברוז גולד שלהם שהוא מדהים עם הרצועת גומי פשוט מנצח לדעתי.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 19, 2015 | 16:11 |
|
קץ השמרנות?
בד״כ אינני קורא טוקבקים אבל לגביי הקלאטרבה פיילוט לא התאפקתי.
לא מבינים מה גרם לפטק לשחרר שעון שכזה ולא משנה על איזה פרוטו טייפ זה מסתמך.
רולקס הולכת באותו דרך עם היאכט מאסטר.
ה sihh הזה כמו שזה נראה כרגע הולך להיזכר בתור ההתחלה של סוף השמרנות מצד החברות המאופקות ביותר.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 19, 2015 | 16:11 |
|
הסר דאגה מליבך
זה לא יהיה באטמן או דייטונה....
לדעתי זה השפן ניסיונות אם להתחיל לעשות גומי בעוד דגמים
הם אומרים אם הגומי יעשה החייאה לדגם הזה שנמצא במוות קליני אז בטוח זה יעשה טוב לעוד דגמים
מעניין רק כמה יעלה....
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 19, 2015 | 16:25 |
|
Rolex 268655 Yacht-Master is priced at 21,000 Swiss Francs and the Rolex 116655 Yacht-
Master is priced at 23,800 Swiss Francs. rolex.com
זה הולך להיות להיט ואני לא טיפוס של זהב
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 19, 2015 | 17:53 |
|
שעוני זהב אף פעם לא היו להיט ברולקס...
אין שעון זהב 1 שהוא מבוקש ברולקס....
אתה שוכח שבמחיר הזה שציינת כבר ניתן לרכוש אודמר רויאל אוק 3 ידיים זהב 41 מ"מ על רצועת עור (ניתן להחליף גם לגומי), שהוא קצת "נחשב" יותר מרולקס, למרות שהוא פחות אמין מרולקס.... הריטייל שלו ב$ הוא 32$ , אבל זה לא כ"כ מעודכן כי זה מתייחס לתקופה שהפרנק היה מאוד חזק על הדולר, לדעתי בפרנק המחיר נמוך יותר, ושלא לדבר באירופה.....
בכל אופן 90,000 ש"ח על השעון הזה זה לא "חינם"
אם הסקאי דווילר לסוגיו לא נהיה להיט (ואגב יש חברה שמוכרת רצועות גומי לרןלקס מי שכל כך רצה....)
לא חושב שזה יהיה להיט
ימים יגידו
|
|
|
|
|
•
|
איבוד השמרנות מצד ה.מוסר אנד סי
pam
|